вторник, 6 септември 2016 г.

ЖЕНА -начин на употреба!



                                                           Жена начин на употреба
                                                                       УПЪТВАНЕ!
    За мъже едва сега навлизащи в романтични изживявания се препоръчва упътване:
1.       Когато насреща ви се усмихва любвеобилна девойка, пърхаща нежно с клепачи, не е нужно:
А. Да си чоплите носа, търсейки полезни изкопаеми в него!
Б.Не бива да се чешете като крастав където ви сърби с мисълта, че го вършите невидимо!
В. Не е желателно да се мръщите, сякаш ви боли зъб, ако девойката отблъсне шавливите ръце, които пускате при първа среща!
Г. Ако езикът ви е вързан на фльонга и вместо реч се чува нечленоразделно мучене предизвикано от пърхащите клепачи на девойката, по-добре не говорете, а дайте шанс на нея за първа изява!
Д. Ако разговора ви се стори безсмислен, това не е повод  да си тръгнете веднага от срещата. Изчакайте, може би в последствие приказката ще ви се услади, когато диалогът почне меден да тече едновременно и  от двамата, неуморен като воден чучур.
Е. Случайно, ако сте забравили китка на първа среща, не скубете такава от градинката до вас, предизвикайки паника в минаващи пешком хора от там.
Ж. Ако не дай си боже, сте успели да се наквасите порядъчно с алкохол, старайте се да не хълцате и се оригвате в нежните ушни миди на момичето, украсени от висящи обеци играещи под втренчения ви впечатлен поглед.
З.Не се налага  да се хилите, безумно на всяка смешна дума изречена без мисъл от срамежливите женски уста.
В крайна сметка ви остава да се примирите. Налага се да вършите това, което ви разрешат на първа среща. Ако девойката срещу вас не е срамежлива, тя ще поеме инициативата. Именно тогава горепосоченото „УПЪТВАНЕ”, неминуемо ще избяга от главата ви. Вече ще сте принуден да се движите с ново разписание. Разписанието на момичето, което може да е нежно, предизвикателно, докато отнема всяка мисъл от вас, чаровно...
И тогава ще ви стане ясно, че тя знае как да ви употреби и дори злоупотреби с вас ако се наложи. Затова пуснете се по-течението и се оставете то да ви води!
В.СОФИН 

Няма коментари:

Публикуване на коментар