четвъртък, 5 ноември 2020 г.

Оказа се с Ковид -19

                                                                                 


Статистика:

Докато шофираше на пътя не знаеше какво го очаква. На завоя го връхлетя камион и го помете. Почина. Оказа се с Ковид 19.

Докато се смееше на нещо, което не бе и подозирал, че съществува, толкова се впечатли, че сърцето му не издържа…Отиде си от Ковид 19.

Напи се като не видял скоро алкохол. Умря от Ковид 19.

Докато се катереше на ореха се подхлъзна… Не му остана време. Случаят беше определен точно: Ковид 19.

Беше толкова стар, че едва дишаше докато се опита да се придвижи до чешмата за вода. Падна пред коритото. Пореден случай на смърт от Ковид 19.

Мислеше, че е настинал. Системата на лекуване на която го подложиха не му остави избор. Респираторът възтържествува, докато той умря с диагнозата на Ковид 19. Всъщност почина от страх.

Езерото се оказа уникално. Все пак не беше подготвен да го преплува цялото. Не успя да вземе въздух, защото водата нахлу в дробовете му. Определен беше като нов случай на Ковид 19.

Рано или късно диабетът не прощава на никого. Леката настинка допринесе за задуха и определеното станало, всекидневие – отиде си, но от Ковид 19.

-Стига бе! Нима и вчера този, който пресичаше на зебрата си отиде…?!

-Правилно мислите! Днес в 2020година, който се разболее или пък нещо друго стане с него като падане от сграда, удавяне, задавяне, спъване, убийство… Ясна диагноза: Ковид 19.

-Е, стига бе!

-Стига ама на някой все му е малко и колкото  пари да му наливаш няма как, Ковидът го зове…  А и властта и опиянението от нея си струват експеримента да бъде успешен…

В.Софин   5.11.2020год. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар