сряда, 24 юни 2015 г.

С домашен "любимец" на море!



     Всяка уважаваща себе си жена, когато ходи на море взима и мъж, който в повечето случаи отговаря на домашен любимец. Това тя го прави с цел, винаги да има под ръка защитник и човек, който да я развлича с любов и вицове.
Ако реши да го остави у дома, ще бъде непоправима грешка. Току виж домашния любимец кривнал от правия път. Може с колежка да направи забежка, а може би с комшийката, стара съсухрена мома, която вечно търси компания за сутрешното  кафе и вечер с чуждия за нея любимец, ще гледа турски сериал с който да развълнува душата си. Не дай си Боже, може и по-далеч да се стигне. Затова дамата отиваща на море води задължително и домашния любимец. Хем да бъде достатъчно близо до нея, хем да бъде контролиран и добре наглеждан. Лошото е, че на плажа навсякъде ограничителни табелки впечатляват с наложена забрана, която ограничава  и свободата на жени водещи любимец с тях.
-Как не ги е срам! –възмущаваше се една дама в компанията на друга. –Какви са тия глупави наредби… Не може на плаж с любимец… Особено, ако е домашен. А кой ще намаже гърба ми за да не изгори от жаркото слънце? Кой ще ми говори глупости и развлича? Кой ще ми носи кафе и купува цигари? Вярно домашния любимец мъжът, ако е говедо,а те са всичките такива приятелко, ще зяпа по-чуждите жени. Но със здрава каишка на врата, не ще може да направи и крачка, нито пък да вдига некултурно крак за да препикае територията  наоколо, бликаща от изкусителни млади тела. Ха тръгне, не където трябва и… съм го стиснала за гушата!
Едва довършила тирадата дамата, защото другата до нея се обадила:
-То на моя любимец съм взела и намордник… Не за друго, за да не хапе…!
-Кой ще хапе? –попитала с невъздържано любопитство, възмутената и колежка.
-Ами, както каза ти…! Младите дами по-монокини да не безпокои… Когато ги зърне не се удържа и тръгва да ги хапе. Вярно прави го само с поглед, но с очила за слепец, които съм му купила, не вижда нищо. Ако иска може да хапе мен нежно… -размечтала се развълнувано дамата подсигурила сигурност за себе си.
Трета жена, явно дошла без любимец на плажа споделила, че за нея било по-вълнуващо на плажа да си хване такъв. Може и спасител с атлетични рамене, здрави зъби и разбира се младо добре поддържано тяло.
Но, приятели, разпоредбите са ясни. Не може на плажа с никакъв любимец. Особено домашен. В такъв случай, той стои приспан с алкохол в хотела, където дамата е отседнала, а тя самата разпуска необезпокоявано на плажа, където съсредоточен спасителят и помага да не изгори…
В.СОФИН 

Няма коментари:

Публикуване на коментар