неделя, 9 април 2017 г.

Водата или жената!?


Интересно сравнение бих казал е, че жената е като водата. Тя  излива гневните си подскоци в слово излияния от избрано цветисто думи срещу неразумната според нея половинка. Ту облива мъжа с топлина, ту се присламчва влюбено към него и с горещите си вълни на близост успява да обърка мозъкът му до такава степен, че горкият той не осъзнава, че е станал лесна плячка на не обузданата водна женска стихия.

    Веднъж и аз реших да експериментирам. Все пак трябваше да изпитам какви чувства има и Водата. Вмъкнах зажадняло за ласки тяло в басейн с минерална и се опитах да я погаля нежно. Аз я галя, милвам я с особено усърдие, а тя недоверчиво ме отбягва. Дори се пробвах да я щипна. Не ми се удаде. След кратък размисъл обзет от идея се наведох  и чевръсто се опитах да я целуна. Почти успях, но не напълно, защото когато  пуснах опитен език в устата и, тя взе че ме погълна и нахлу с голяма бързина в моята. Такава страст, такова свежо ухажване не бях изпитвал до този момент. Без малко щях да се удавя. Спасих се като изплюх водните и поглъщащи целувки извън басейна. Като се измъкнах на сушата, твърдия настлан с плочки бряг ме приветства облекчен с успешно на целеното: „Добре дошъл нещастнико“.  Не му обърнах много внимание, защото когато напълно се опомних веднага влязох отново привлечен в красивите изящни почти, покои на Водата. Този път бях решил да я смая с кротък нрав. Явно това не и допадна, защото както си седях блажено унесен в мечти за жена и любов, Водата ревнувайки ме, ядосана изведнъж избухна неудържимо с подскоци и дори пяна от гняв се появи на ъгълчетата на огромната и стихийна уста. Така си помислих аз поне. После се оказа, че една млада госпожица в съюз с Водата се е осмелила да натисне копчето за джакузито.

   Изплашен от внезапната офанзива срещу мен се опитах да се измъкна. От бързането кракът ми попадна на място където водата се вливаше ухажвайки басейна и посетителите в него.

   Изведнъж почувствах гъделичкаща тръпка в глезените си. Пустата му Вода най-после беше пуснала доброволно самостоятелен език и ме галеше неистово, нежно. Стана ми приятно и се ухилих сякаш най-после съм успял да я превърна в моя откровена любовница. Да но не само Водата бе видяла щастливия ми поглед, а и едно друго същество от женски пол. Оказа се жена ми, която без милост изкрещя в ушите ми да излизам. Измъкнах се от басейна попарен и от двете стихии.

   След кратък размисъл осъществен на водка, недоволен от експеримент който провеждах, реших да усетя как се държи Водата в реката, пролетно време. Стана ми ясно, че е не задоволена също като фригидна жена. Аз давам всичко от себе си като я ухажвам с топлината на тялото си и греба, и пия без дъх, жаден за нея. Водата пък откровено ми се подиграва често с настинка. Когато настъпи лятото пък взе, че придойде от дъжда мътна, начумерена и се опита да ме удави. За момент дори се почувствах като плъх попаднал не на мястото си. Голяма сила, мощ!

    Изпитах чувствата и на морето, където бях на почивка. Там  ми стана ясно, че Водата се държи свойски с женската половина на човечеството, а с нас мъжката свикнала да я ухажва като с мащеха. Статистиката сочеше, че удавените мъже опитали се да осъществят любовен контакт с водата са много повече отколкото нежната половина която бляскаво се справяше с всяка възникнала спорна ситуация.  Та нали те жените познаваха собствената си стихия. Дамите знаят какво да правят и кога, кого да удавят в прегръдките си.

  След допълнителни  разсъждения осъществени на мастика, която бе разредена не с друго а с вода за контрол, осъзнах, че съм безсилен да взема връх в любовта и с двете.

  Оставих се течението да ме понесе.  Сигурен бях че, или водата ще ме удави, или пък щях да потъна в теменужните очи на жената. Оставен с тоя интересен избор, в особено тежко положение, не намерих смисъл да се дърпам. Предадох се като дори вдигнах бяло знаме с помощта на кърпичка извадена от джоба ми. Въпреки моята безусловна капитулация, не намерих милост и у двете дами. Бях погълнат, бях удавен от Водата разредила мастиката и жената половинката, погълнала ме цял с помощта на магията осъществена заедно в съюз със стихията!
В.СОФИН 

Няма коментари:

Публикуване на коментар