сряда, 12 ноември 2014 г.

Ловец на пътя



Ето ви и вас, скъпа! Стоите привечер на пътя и ловите мъжките мухи, които бързат да кацнат в скута ви. Облечена с предизвикателна, бяла, доста къса пола, вие дебнете зорко завоя, от който понякога извират тирове. С умопомрачително, крещящо деколте, което не скрива нищо, от прелестите ви на „богиня”, успявате с лекота да спрете, още първия преминаващ камион.
-За къде сте! –пита ви вежлив шофьорът.
-За вас, съм скъпи! –отвръщате вие с дяволита усмивка. И питате тираджията:
-Една бърза любов? Какво ще кажете!
Смутен шофьорът преглъща пресъхналата слюнка в устата си и поглъща впечатлен изкусителното ви тяло с очи, които мигат слисано.
-Кол-ко? – пита той, заеквайки от вълнение.
-Като за теб скъпи, петдесетак! –отвръщате нападателно вие.
-Не е ли малко скъпо? –опитва се тираджията да смъкне от цената. –Има инфлация? –добавя отново той и се пазари отново:
-Двадесет! Какво ще кажете?
-Вие за каква ме вземате? –отвръщате вие обидено и добавяте с изкусителната си усмивка: -Четиридесет! И нито лев по долу!
-Е добре де! Няма да се пазаря повече!- не устоява на изкушението шофьорът и пуска пленителното ваше тяло, на топло в кабината. Тъкмо пробва да ви пусне ръка, когато изненадващо го пляскате по ръцете и му казвате:
-Полека скъпи! Първо да видя мангизите!? Знам ви аз тираджиите! Забавлявате се, а после не плащате!?
-Няма та-кова не-що! –пелтечи смутен шофьорът и вади от джоба си кесията. Плаща и отново, като разгонен заек се опитва да посегне на предлаганото от вас изкушение. Но в този момент, вратата на кабината внезапно се отваря и вашият закрилник /сводник/ спира мераците на тираджията с думите:
-Значи така, забавляваме се а? А не знаеш ли, че момичето е малолетно? Какво правим сега?
-Нищо не съм направил още! –отвръща уплашен шофьорът.
-Нищо, нищо! Това ще обясняваш на ченгетата, като дойдат! –казва „закрилника”и добавя: -Плащай, ако искаш да те пусна, по живо по здраво!
-Кол-ко? –опитва пазарлък тираджията.
-Колкото имаш, толкова!
-Ама, как така! Нищо не съм направил! –отново проплаква уплашен шофьорът.
-Инфлация скъпи! Нали сам го каза? Трябва някак си да се живее! –добавяте вие, момичето с изкусителното тяло и с неподозирана за възрастта сила, грабвате, като орлица извадената кесия. После изскачате навън, долу до вашия закрилник, и пращате въздушна целувка, съвсем безплатно на ошашавения шофьор. Качвате се в спрялата наблизо кола и се устремявате, към улова на нова, нищо неподозираща жертва. Не случайно, вие скъпа, сте ловец на мъжки мухи, които се опитват да кацнат в пленителния ваш, лепнещ скут. Пък и прякорът ви „Мухоловката”, ви пасва съвсем точно. Да му мислят, онези, които мислят да се възползват! При това безплатно! Единствено, вашата въздушна целувка е такава. Но нея давате единствено и само на симпатичните, уплашени заекващи шофьори.

В.СОФИН 

Няма коментари:

Публикуване на коментар