петък, 13 февруари 2015 г.

Любовта



     Любовта е приятен гъдел без който живота, би бил прекалено скучен. Докосването на ръцете, пламенните погледи, които говорят сами по-себе си; езика, който плещи глупости и дори се заплита обзет от вълнение. Всички тези показатели доказват, че химията се е получила. Двамата  влюбени се пият с нежни погледи; чувстват тръпката, която ги превзема изцяло.
Обзети от хипноза, те впускат жадни устни в горещи целувки. Ръцете се докосват нетърпеливо. Телата изгарят в пламенна прегръдка. Ушите улавят безпогрешно стоновете на двамата и засилват страстта по-между им. Ноздрите усетили вкуса на плътта, настръхват смутено.
Всеки един от двамата влюбени желае, иска да даде всичко от себе си. Сърцата пулсират от особено вълнение, което вдига адреналина до небесата. Кръвта шуми, като току що отворена бутилка с шампанско.
Обхванати от еуфорична треска, двете млади тела са пипнали безпогрешно, крастата на любовта. Всяко от тях се старае с нежни докосвания, целувки и прошепвания да почеше другото, като му покаже привързаността си. Много често заети в любовна игра двамата получават травми. В разгорялата се буйна страст, невиждащи нищо около тях, те внезапно изпадат от любовното ложе и се контузват. Това обаче, никак не ги притеснява. В този сюблимен миг, влюбените не усещат нищо. Също, като пияни,  няма да помнят как са  получили травмите си. Единствено ще знаят, че любовта им е споделена и това ще изпълва мислите  и ще смущава дори техния сън.
Когато страстта отмине за момент и двамата се събудят от чудния сън на любовта ,всичко ще ги боли. Но разбира се,  болката ще е приятна. Докато телата им почиват от  разгорелия се между тях огън, те разменят думи, с които доказват за сетен път, колко много се обичат . Когато езиците и на двамата изчерпят  сладките приказки в които всеки един от тях споделя качествата на другия, като му шепне в ухото, че не може да си представи живота без него, защото го обича, влюбените гълъбчета се споглеждат и са вече пак готови за любовна битка.
Кой ще надделее? Кой ще победи?
Телата обзети от страст са вплетени в игра отново.  Червените устни на двамата обхванати от странна жажда се впиват всеотдайно.
И когато зората, която има навик да бърза, сипне. Ще ги изненада, все още вплетени в гореща прегръдка. Влюбените  са успели да докажат не само на себе си, но и на целия свят и природа, че се обичат. Защото хората често  казват: „ Живот без любов, просто няма смисъл!”
В.СОФИН

Няма коментари:

Публикуване на коментар